handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Over at Home

Wonen, Mode, Lifestyle: at Home Conceptstore is een verrassende winkel in het centrum van Haren. Waar je heerlijk kunt snuffelen of juist gericht heen gaat voor de unieke producten die je elders in de omgeving niet kunt krijgen.

Over Hannie

Eigenaresse Hannie Dethmers woonde dertig jaar in Oslo en enkele jaren in Londen. Ze werkte als styliste voor makelaars vaak samen met interieurarchitecten en had in Oslo een eigen interieurzaak.

Hannie heeft een voorkeur voor natuurlijke materialen en een rustige uitstraling. Dat zie je terug in de winkel. In haar conceptstore vindt je veel Scandinavische invloeden, maar vooral producten met een mooi verhaal. Verhalen die gaan over ambacht, liefde voor design, kwaliteit en werken met natuurlijke, duurzame materialen. 

Een blik in de winkel

at Home Conceptstore is een winkel waar je altijd weer verrast wordt door de laatste trends en tijdloze items in mode, interieurartikelen en woonaccessoires. Dé winkel ook voor een origineel cadeau of dat unieke merk die alleen bij geselecteerde dealers verkocht wordt.

Bij at Home Conceptstore vind je producten van Europese makelij, veel Scandinavisch design en duurzame producten met een internationale twist. Items en producenten met een verhaal, een geschiedenis en een mooie toekomst. Maar bovenal is het een winkel waar je heerlijk kunt snuffelen tussen mooie artikelen, op zoek naar die ene unieke vondst!