handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Tine k Home

Tine Kjeldsen doet inspiratie op tijdens reizen en in de natuur. Haar ontwerpen worden handgemaakt en passen in ieder interieur.

Natuurlijke uitstraling

Tine k Home staat bekend om tijdloze, handgemaakte producten met een natuurlijke uitstraling. Verfijnde elegantie – passend bij de laatste trends – gecombineerd met vakmanschap en respect voor de unieke details van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, aardewerk en linnen.

Reizen als inspiratie

Tine Kjeldsen, de naamgever van Tine k Home, laat zich graag inspireren tijdens reizen en in de natuur. De kleuren, materialen en handwerktechnieken van Portugal, Vietnam en Marokko zijn daarbij favoriet.

Bohemian living

Tine k Home brengt jaarlijks nieuwe collecties meubels, kleding en accessoires uit. Dankzij de consistente stijl sluiten de opeenvolgende collecties goed bij elkaar aan en heb je er jarenlang plezier van. Ze passen naadloos bij de laatste trends, bijvoorbeeld botanical of bohemian living, maar de lichte en luchtige ontwerpen combineren ook goed met de donkere kleuren van antiek en de zware kwaliteit van oosterse kleden en tapijten.

Tine k Home bij Athome

via ons Instagram account ->