handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Rails Clothing

Californisch casual gemengd met subtiele elegantie

De stijl van Californië

De relaxte en bewuste levensstijl van Californië komt helemaal tot uiting in de casual en elegante items van Rails Clothing. Rails heeft duurzame productie hoog op de agenda staan en past daardoor perfect bij at Home Haren.

Eco-vriendelijke collecties

Ten eerste kiest Rails ervoor om ieder jaar weer tijdloze items te ontwerpen die je jaar na jaar wilt dragen. Eco-vriendelijke collecties worden gedistribueerd in gerecyclede verpakkingsmaterialen en het kledingmerk werkt alleen samen met Wrap Certified organisaties die verantwoordelijke productie nastreven. Voor iedere denim die verkocht wordt, krijgt een persoon een jaar lang gratis toegang tot schoon drinkwater en daarnaast participeert het bedrijf regelmatig in milieuvriendelijke acties zoals grootscheepse beach clean-ups langs de kust van Californië.

Sunny laidback stijl

Rails staat bekend om zijn eerlijke, soepel vallende stoffen die gebruikt worden voor de ‘sunny laidback’ stijl met een elegante pasvorm. Zonder mee te liften op trends weet het bedrijf een eigen stijl en persoonlijkheid neer te zetten waardoor Rails in slechts een kleine vijftien jaar is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd geliefd is. Zelfs onder beroemdheden!

Rails Clothing bij Athome

via ons Instagram account ->