handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

O My Bag Amsterdam

O My Bag Amsterdam introduceert de eerste volledig vegan leren tassen van appelleer. Dat zijn nog eens tassen met een goed verhaal!

Goed verhaal

“Iedere tas vertelt een verhaal, laat het dan wel een goed verhaal zijn.” Met die insteek ontwerpt en produceert O My Bag Amsterdam de mooiste tassen en accessoires. Het Nederlandse tassenmerk is B Corp gecertificeerd: hét bewijs dat een onderneming sociale en duurzame impact realiseert. De inzet van O My Bag voor een rechtvaardiger samenleving en minder belasting voor het milieu wordt daarom doorgevoerd tot in de kleinste details en in de gehele productieketen.

Vegan appel leer

O My Bag werkt voornamelijk met ecovriendelijk geproduceerd leer. Als restmateriaal van de vleesindustrie én vanwege zijn lange houdbaarheid – leer wordt in de loop van jaren alleen maar mooier – is het de meest duurzame keuze. Maar met de nieuwste productiemogelijkheden voegen ze daar sinds 2021 ook nog een vegan alternatief aan toe. Het merk komt nu ook met tassen van appel leer, die niet te onderscheiden zijn van tassen van traditioneel leer in uitstraling, gevoel en kwaliteit.

O My Bag Amsterdam

O My Bag Amsterdam bij Athome

via ons Instagram account ->