handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Nordal

Stoer, grappig en origineel, maar ook luxe en warm: het Deense merk Nordal volgt graag zijn eigen weg en past daardoor in ieder interieur!

Stoer Scandinavisch

De stijl van Nordal is stoer Scandinavisch. Origineel en grappig. Maar ook warm, intiem, luxe en bovenal functioneel. Het merk wijkt graag af van de gebaande paden en past door die eigenzinnigheid net zo goed in een industriële woonstijl als in een brocante interieur.
Nordal heeft decoratieve items in de collectie, zoals vazen en kandelaars, maar ook meubels zoals banken, kasten en stoelen. Het merk introduceerde als een van de eersten de eigentijdse vitrinekasten die momenteel zo populair zijn en droeg op die manier bij aan de trend. Met hun textielcollectie, bestaande uit onder andere tapijten en kussen, voegen ze ziel toe aan uw interieur.

Begonnen met Indiase meubels

Het Deense familiebedrijf Nordal begon ooit met de verkoop van oude meubels uit India, maar ging al snel over op het zelf ontwerpen en produceren van hun producten. Dat laatste gebeurt nog steeds in Azië, op “ordelijke wijze”.

Nordal bij Athome

via ons Instagram account ->