handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

MKT Studio

Ultravrouwelijk met een grungy feel

Stoere denims en eye-catching prints

MKT studio kenmerkt zich door een comfy, casual look aangevuld met eye-catching prints en stoere denims. Met deze items creΓ«er je een authentieke look die zowel een tikkeltje grungy is als ultravrouwelijk.

Unieke, elegante stijl met een vleugje rock

Het Franse merk MKT Studio is opgericht door verschillende designers die allemaal hun eigen stijl en persoonlijkheid in het merk brengen. Hierdoor ontstaat een prettige mix waarbij overbodige details vermeden worden. De collectie bestaat uit rustige basics zoals stoere denims, relaxte broeken, comfortabele truien en elegante tops en blouses. Aangevuld met opvallende prints en accessoires zorgt dat voor een unieke, elegante stijl met een vleugje rock!

GeΓ―nspireerd op iconische persoonlijkheden

De grote iconen van de muziek- en filmindustrie – van de jaren zeventig tot nu – vormen de grootste inspiratiebron voor de designers van MKT Studio en komen terug in de prints en de stijl. Iconen zoals Farah Fawcett, David Bowie, Kiss en Blondie die niet alleen opvielen door hun talent, maar zeer zeker ook doordat ze altijd wisten te verrassen met hun unieke verschijning en stijl. Dat is voor ons ook weggelegd met de eindeloze combinatiemogelijkheden en toegankelijke prijzen van MKT Studio!

MKT Studio bij Athome

via ons Instagram account ->