handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Julie Sandlau Jewelry

Juwelen en sieraden zijn gemaakt om te koesteren, door te geven en zo herinneringen en tradities te smeden. Althans, in de visie van Julie Sandlau.

Belofte voor de toekomst

Een van de mooiste aspecten van juwelen is dat ze doorgegeven kunnen worden van generatie op generatie. Zo ontstaan unieke verhalen en worden herinneringen gesmeed. Een sieraad is meer dan een trendy accessoire of de prijs van de materialen. Het is een kostbare herinnering en een belofte voor de toekomst ineen. Juist omdat ze die toekomst zo belangrijk vindt, ontwerpt Julie Sandlau verfijnde juwelencollecties die met respect voor de planeet Γ©n haar bewoners worden gemaakt.

Langdurig plezier van mooie ontwerpen

De huidige wegwerpcultuur past niet in de visie van Julie Sandlau. De dragers van haar sieraden worden juist nΓ­et gestimuleerd om iedere keer weer opnieuw compleet nieuwe collecties aan te schaffen. De sieraden van de Deense ontwerper zijn vrouwelijk, tijdloos en makkelijk te dragen in verschillende situaties. Ze mixen goed met verschillende stijlen en eerdere collecties. Bovendien wordt ieder sieraad met de hand gemaakt en onderworpen aan maar liefst negen kwaliteitscontroles voor het de fabriek verlaat. Zo stimuleert Julie Sandlau om langdurig plezier te hebben van haar mooie ontwerpen.

Julie Sandlau Jewelry bij Athome

via ons Instagram account ->