handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Handed by

De handgevlochten tassen, manden en accessoires van Handed By zijn supermooi, gemaakt van gerecycled plastic, functioneel en 100% kinderarbeid vrij.

Werk en een reëel inkomen

De gevlochten manden, tassen en accessoires van het Nederlandse merk Handed By worden gemaakt van gerecycled plastic en zijn 100% kinderarbeid vrij. Sterker nog: dankzij het merk zijn 300 vaste medewerkers in Azië, veelal vrouwen, gegarandeerd van werk en een reëel inkomen. Bovendien kunnen ze hun werk vanuit huis doen, in plaats aan kille productielijnen in fabrieken. Zo hebben ze zelf controle over hun tijd en kunnen ze hun werkzaamheden voor Handed By combineren met het werk op het land en de zorg voor de kinderen.

Met de hand gevlochten

Terwijl de kinderen op school zitten, worden de producten met de hand gevlochten op traditionele wijze. Het plastic wordt grotendeels gemaakt van gerecycled plastic. Op die manier wordt er een minder groot beroep gedaan op de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Ruim 80% van de collecties wordt al gemaakt van gerecycled plastic, maar het streven van Handed By is om eind 2022 op 100% te eindigen.

Supermooi én functioneel

De producten van Handed By zijn supermooi én functioneel. Ze passen dankzij de verschillende kleurcombinaties in ieder interieur en voegen naadloos in bij iedere trend. Dat moet ook wel, want deze tassen, manden en accessoires verslijt je niet zomaar!

 

Handed by bij Athome

via ons Instagram account ->