handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

GIMBER

GIMBER is waarschijnlijk het meest veelzijdige drankje ter wereld. Boordevol karakter, biologisch en alcoholvrij. Een ideale mix met jouw persoonlijkheid.

Wonderbaarlijk bevredigende mix

Helemaal beu van slechte wijnen en mierzoete frisdranken ging GIMBER ontdekker Dimitri op zoek naar het perfecte, alcoholvrije, drankje. Een drankje die paste bij zijn actieve levensstijl vol werk en sociale ontmoetingen. Hij experimenteerde, mixte en testte net zolang tot hij een “wonderbaarlijk bevredigende mix” gevonden had. Het gemberconcentraat GIMBER was een feit.

GIMBER was niet meteen een internationaal succes. Dimitri en zijn vrouw deelden hun eigen voorraad met vrienden en ze schonken het in de decoratiewinkel van zijn vrouw. Steeds vaker maakte Dimitri het concentraat voor anderen. Sommigen reden er zelfs kilometers voor om.

Talloze gezondheidsvoordelen

Gember, de knol waar GIMBER van gemaakt wordt, heeft talloze gezondheidsvoordelen. Het helpt de spijsvertering, zorgt voor meer concentratievermogen, doodt bacteriën en werkt ontstekingsremmend. Regelmatig gember toevoegen aan de maaltijd, thee, gebak of smoothies is dus een gezonde keuze die helpt bij allerlei klachten zoals reuma, griep, verkoudheid of een opgeblazen gevoel.

Met GIMBER voeg je nu heel gemakkelijk (en lekker!) gember toe aan je dagelijks menu. Je kunt het mixen met water, thee, soda of fruitsappen. Of gebruik het in een dessert, marinade, saus of dressing. GIMBER heeft ‘een bite’ maar omdat je zelf kunt doseren bepaal je altijd zelf je smaak. Mix het met jouw flair, persoonlijkheid en voorkeuren voor het ultieme drankje of dat heerlijke gerecht dat helemaal bij jou past!

Geschenkverpakking

Ben je al een tijd op zoek naar een alternatief voor wijn als weggevertje? GIMBER is los verkrijgbaar bij at Home Conceptstore, maar ook in luxe geschenkverpakkingen. Zo heb je ook eens een leuk presentje voor iemand die niet van alcohol houdt!

GIMBER bij Athome

via ons Instagram account ->