handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Frezoli Lighting

Frezoli Lighting is een Brabants familiebedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring. De collecties worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Ieder product is handgemaakt en geeft een eigentijds karakter aan uw interieur.

Brabants familiebedrijf

Het Brabantse familiebedrijf Frezoli Lighting bestaat sinds 1990 en ontwerpt en produceert sindsdien alle verlichtingscollecties in eigen beheer. Begonnen als TierlanTijn Lighting wist het bedrijf een internationale klantenkring op te bouwen.

Functionele eyecatchers

De lampen van Frezoli Lighting zijn stuk voor stuk ‘eyecatchers’ in uw interieur. Eigentijds, origineel, handgemaakt en van hoge kwaliteit. Maar ook functioneel en praktisch, geschikt voor de taak die van ze gevraagd wordt. De collectie bestaat uit ongeveer 250 verschillende soorten lampen voor binnen- en buitengebruik. Ieder lamp heeft zijn eigen karakter en uitstraling en is eventueel aan te passen dankzij de grote hoeveelheid lampenkappen die Frezoli Lighting biedt.

Frezoli Lighting

Custom made design

Alle ontwerpen worden volledig met de hand gemaakt en uitgebreid getest tijdens de productie. Door deze werkwijze zijn ‘custom made design’ projecten met een eigen exclusieve sfeer ook mogelijk.

Frezoli Lighting is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde interieurwinkels. Bij at Home Conceptstore geven we u graag advies over de vele mogelijkheden van de bijzondere collecties!

Frezoli Lighting bij Athome

via ons Instagram account ->