handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Frederik Bagger

De crispy-serie van Frederik Bagger behoort tot de absolute top als het gaat om handgeslepen, kristallen glazen. Functioneel, stijlvol en ontworpen voor alle gelegenheden.

Handgeslepen kristal

Als zoon van de bekende Deense designer Erik Bagger had Frederik Bagger iets waar te maken. Hij loste zijn belofte direct al in met de eerste ontwerpen voor de Crispy-serie van handgeslepen glaswerk van loodvrij kristal. De klassieke lijn wordt geslepen op een diamanten wiel en ligt heerlijk in de hand.

Het idee achter de producten van Frederik Bagger is dat ze niet alleen mooi moeten zijn, maar vooral ook functioneel. Niet uitsluitend bestemd om eens per jaar te gebruiken, maar om van te genieten bij iedere gelegenheid. Daarom zijn de glazen vaatwasser bestendig en geeft Frederik Bagger tien jaar garantie op glasplaag. De glazen van de crispy lijn zijn bestand tegen extreme temperaturen van -25 tot +180 graden en daardoor geschikt voor warme en koude dranken. Uren en uren zijn besteed aan het zo duurzaam en functioneel mogelijk maken van de glazen en daardoor behoort Frederik Bagger tot de absolute top als het gaat om hoogwaardig kristallen glaswerk.

Frederik Bagger bij Athome

via ons Instagram account ->