handgemaakt . duurzaam . scandinavisch design . eerlijk

Bungalow DK

Handgemaakte woonaccessoires en seizoendecoraties geΓ―nspireerd door traditionele Indiase handwerktechnieken.

Verfijnde patronen

Ontwerpster Minna Hildebrandt is gefascineerd door de kleuren en schoonheid van India. Ze raakte geΓ―nspireerd door de Indiase hand block printing technieken waarmee met de hand verfijnde patronen en symbolen op stoffen gedrukt werden. Deze traditionele handwerktechniek vormde de basis voor haar eerste ontwerpen en de liefde voor kleur, vormen en patronen zie je tot de dag van vandaag terug in de woonaccessoires van Bungalow DK. Net als het gebruik van papier en textiel waar die prints zo mooi op uitkomen.

Seizoensdecoraties

Bij at Home Conceptstore zijn de seizoendecoraties favoriet bij de vaste klanten. Van grote kerststerren tot kleine paashangers: ze zijn te vinden in het assortiment. De handgesneden houten figuren, zoals engelen of de drie wijzen, zijn zo vakkundig gemaakt dat ze generaties lang meegaan. Ze hebben het in zich om onderdeel van een mooie, lange traditie te worden.

Maar we hebben meer van Bungalow in het assortiment! Ook de keramieken kandelaars, opbergdozen en gouden ornamenten zijn populair onder fans. Helemaal omdat ze handgemaakt zijn, waar mogelijk met oude technieken. Daardoor voegen ze net dat tikje stijl en persoonlijkheid toe en wordt je interieur een stuk interessanter!

Bungalow DK bij Athome

via ons Instagram account ->